KOBALT vastgoedstyling

Uw woning succesvol verkopen? Vastgoedstyling loont!


Uw woning succesvol verkopen? Ga voor een optimale eerste indruk!
 
Hoewel de huizenmarkt in de Randstad nauwelijks nog 'probleemgevallen' lijkt te kennen, en huizen in de binnensteden soms blind worden gekocht, is vastgoedstyling nog steeds een investering waar je geen spijt van krijgt.

Woningen die minder aantrekkelijk ogen en verder van de lokale centra verwijderd liggen kunnen nog steeds maanden of langer te koop staan. Acht op de tien kopers vindt het lastig om die woningen als de voor hun mogelijk ideale woonruimte te zien. 

Vastgoedstyling loont! 

Vastgoedstyling is een professionele aanpak die helpt om een woonhuis van kelder tot nok, binnen zowel als buiten, zodanig te presenteren dat woningzoekenden in dat pand gemakkelijker de door hun gezochte woning kunnen zien.

Vastgoedstyling maakt het verschil tussen 'verkopen' en 'succesvol verkopen'

Verhuist u van een vertrouwde gezinswoning naar een kleinere woning? Graag help ik u om de overstap van de grotere woning naar een kleiner appartement of huis zo efficiĆ«nt en prettig mogelijk te laten verlopen. Samen met u bekijk ik hoe uw nieuwe onderkomen helemaal uw nieuwe thuis kan worden. Gebruikmakend van uw vertrouwde spullen, al dan niet aangevuld met nieuw huisraad, maak ik een plan voor een passende inrichting.

Professionele (vastgoed)styling hoeft niet kostbaar te zijn. Vaak kunt u na een basisconsult al meteen zelf aan de slag.
Wilt u het verkoopklaar maken of het stylen van uw nieuwe woning liever uitbesteden? Bekijk het dienstenpakket van KOBALT vastgoedstyling om te zien wat het beste past bij uw situatie. 

Voor meer informatie of voor het maken van een oriĆ«nterend gesprek, bel of mail met LNV gecertificeerd vastgoedstylist Karin van den Berg / KOBALT vastgoedstyling.

info@kobalt-styling.nl

+31 (0)6 23 29 50 59

KvK 28104208

Aanmelden voor nieuwsbrief
© KOBALT Alle rechten voorbehouden