Profiel


KOBALT museale diensten & vastgoedstyling bundelt bijna 40 jaar werkervaring in het museale- en culturele veld met een passie voor interieurstyling en design.

'Wat mij altijd fascineert is het creatief bezig zijn met vormgeving in de breedste zin van het woord. Van het stylen van interieurs en museale presentaties tot het ontwerpen en vormgeven van maquettes en publicaties. Telkens weer is het een uitdaging om te zoeken naar de best passende oplossingen voor zeer uiteenlopende projecten.'

Aan de basis van mijn activiteiten ligt een opleiding tot museumprofessional aan de Reinwardt Academie, een HBO voor studies met betrekking tot cultureel erfgoed, aangevuld met universitaire studies geschiedenis, kunstgeschiedenis  en archeologie en cursussen bouwkunde, etaleren en presenteren, Adobe Indesign en Adobe Photoshop.


KOBALT museale diensten is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van maquettes, museale presentaties en publicaties en het coordineren van projectmanagement voor musea, overheden en particulieren.

KOBALT styling richt zich met diverse diensten op vastgoed-eigenaren en woningmakelaars. KOBALT-styling biedt advies op maat voor woningeigenaren die van hun vertrouwde woonomgeving verhuizen naar een kleinere woonruimte.

Voor meer informatie bel of mail KOBALT museale diensten en vastgoedstyling

info@kobalt-styling.nl

+31 (0)6 23 29 50 59

KvK 28104208

Aanmelden voor nieuwsbrief
© KOBALT Alle rechten voorbehouden