Profiel


Met KOBALT museale diensten & vastgoedstyling bundelt Karin van den Berg bijna 35 jaar werkervaring in het museale- en culturele veld met een passie voor interieurstyling en architectuur.

'Wat mij altijd fascineert is het creatief bezig zijn met vormgeving in de breedste zin van het woord. Van het stylen van interieurs en museale presentaties tot het ontwerpen en vormgeven van maquettes en publicaties. Telkens weer is het een uitdaging om te zoeken naar de best passende oplossingen voor zeer uiteenlopende projecten. Vormgeven in elke schaal!'

Basis voor mijn museale- en culturele werkzaamheden: opleiding tot museumprofessional aan de Reinwardt Academie, een HBO voor studies met betrekking tot cultureel erfgoed, gevolgd door universitaire studies geschiedenis en archeologie en diverse cursussen Adobe Indesign en Adobe Photoshop.

Sinds april 2017 tevens actief als LNV gecertificeerd vastgoedstylist en lid van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten.

Het LNV Trainingscentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie staat met het Europese Qfor kwaliteitslabel garant voor professionaliteit en kwaliteit. 


KOBALT museale diensten is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van maquettes, museale presentaties en publicaties en het coordineren van projectmanagement voor musea, overheden en particulieren.

KOBALT styling richt zich met diverse diensten op vastgoed-eigenaren en woningmakelaars. Vastgoedstyling is specifiek bedoeld voor het zo optimaal mogelijk verkoopklaar maken van woningen of ander vastgoed, om zo een optimale verkoop te bevorderen voor de best haalbare prijs. Daarnaast biedt KOBALT advies op maat voor woningeigenaren die van hun vertrouwde woonomgeving verhuizen naar een kleinere woonruimte.

Voor meer informatie bel of mail met Karin van den Berg/KOBALT museale diensten en vastgoedstyling

info@kobalt-styling.nl

+31 (0)6 28 46 75 42

KvK 28104208

Aanmelden voor nieuwsbrief
© KOBALT Alle rechten voorbehouden