Kobalt vastgoedstyling

Diensten KOBALT vastgoedstyling: particulieren


Overzicht dienstenpakket KOBALT (vastgoed)styling voor particulieren

Quick scan  € 95,00 (incl.btw)
Dit consult bestaat uit een maximaal 1,5 uur durende rondgang in en om de woning. Tijdens de rondgang krijgt u direct mondeling advies over inrichting, accessoires, kleurgebruik, verlichting, het realiseren van ruimte en rust, zichtlijnen en focuspunten. Quick scan is een to the point consult voor iedereen die met een geringe investering vervolgens zelf een woning gereed wil maken voor de verkooppresentatie.

Consult basis  € 199,- (incl.btw)
Dit consult is vergelijkbaar met de Quick scan maar dan uitgebreider. Een Consult basis duurt duurt 2 tot 3 uur. Tijdens de rondgang worden alle binnenruimtes zowel als de eventuele buitenruimtes (tuin, schuur e.d.) zorgvuldig geanalyseerd. De conclusies van het consult worden direct na de rondgang met u besproken en vormen de basis voor het opstellen van een prioriteitenlijst. Vervolgens kunt u zelf aan de slag. Wilt u de woningpresentatie liever geheel of gedeeltelijk uit handen geven? Bel/mail en vraag naar de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen de belangrijkste bevindingen (kleuradvies, meubelopstelling e.d.) van het Consult basis kort worden beschreven in een schriftelijk of digitaal rapport voor een meerprijs van € 65,00 (incl.btw).

Prijzen voor Quick scan en Consult basis zijn gebaseerd op een standaard eengezinswoning met maximaal 3 slaapkamers, voor elke (slaap)kamer meer betaalt u per kamer € 30,00 extra. 

Consult extra  € 295,00 (incl.btw)
Een Consult extra omvat een uitgebreide analyse van de woning (zie Consult basis), inclusief een diagnose rapport waarmee u vervolgens zelf aan de slag kunt.
Extra: vlak voor het bezoek van de fotograaf komt ik als vastgoedstylist nogmaals langs om samen met u gedurende een stylingsessie van ongeveer 1,5 uur de zogenaamde puntjes-op-de-i te zetten.
Wilt u de woningpresentatie naar aanleiding van het consult en het rapport vervolgens liever geheel of gedeeltelijk uit handen geven? Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs van Consult extra is gebaseerd op een standaard eengezinswoning met maximaal 3 slaapkamers, voor elke (slaap)kamer meer betaalt u per kamer € 40,00 extra.

Consult compleet vanaf 499,00 (incl.btw)
Dit consult is gelijk aan Consult extra met de optie dat KOBALT het gehele vastgoedstylingtraject voor u coördineert en u adviseert over met wie, wat, hoe en wanneer bepaalde activiteiten te plannen.
Voor het perfectioneren van uw woningpresentatie heeft KOBALT basisaccessoires en klein meubilair in bruikleen. Het diagnoserapport bij dit consult wordt uitgebreid met een moodboard en een primair verlichtingsplan.

Prijs van Consult compleet wordt per project berekend. De prijs is mede afhankelijk van de grootte van het project, de aard en omvang van de ondersteunende werkzaamheden, de bruikleen en verhuur van extra accessoires en dergelijke.

Puntjes op de i  € 95,00 (incl.btw)
Een ongeveer 2 uur durende stylingsessie in combinatie met een van de bovengenoemde consulten of als zelfstandige service. Tijdens deze sessie wordt de door uzelf gerealiseerde verkoopstyling samen met de stylist nagelopen om er zeker van te zijn dat alles op en top in orde is. De sessie wordt het best gepland vlak voor het bezoek van de woningfotograaf, voor een bezichtiging of voor een Open Huizen Dag.

Personal shopping voor elk budget
KOBALT vastgoedstyling helpt u graag om de juiste spullen te vinden die voor het (re-) stylen van uw oude en of uw nieuwe woning geschikt zijn en bij u passen.
Prijs op basis van offerte.

Woningfotografie  vanaf € 180,00* (incl.btw)
Op verzoek verzorgt KOBALT vastgoedstyling een woningpresentatie bestaande uit een serie professionele interieurfoto’s van hoge kwaliteit, geschikt voor de presentatie van een woning in een verkoopbrochure en/of op internet.

*Prijs voor basispakket woningfotografie: max 18 opnames van een standaard woning met drie slaapkamers.

Meubelverhuur
Een leegstaand huis oogt en voelt niet aantrekkelijk en wordt gemakkelijk als niet interessant ter zijde geschoven. Het plaatsen van tijdelijke, al dan niet echte of kartonnen meubelen, geeft een potentiële koper/huurder een goede indruk van de pluspunten en mogelijkheden van de woning. KOBALT vastgoedstyling helpt u graag op weg. Meubelverhuur is ook heel geschikt voor modelwoningen en tijdelijke woonruimtes. 
Prijs op basis van offerte.

Verhuishulp 
Verhuizen vraagt om een goede planning. KOBALT helpt u graag om het verhuistraject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Advies en of hulp bij het opruimen, inpakken en schoonmaken hoort tot de mogelijkheden zodat een en ander voor u overzichtelijk blijft en verhuizen u niet meer tijd en energie kost dan strikt nodig is.
Prijs op basis van offerte.

Opruimservice 
Opruimen en organiseren niet uw ding? Ondertussen ergert u zich aan uw woon- of werkomgeving die steeds voller raakt, rommelig oogt en voelt? KOBALT helpt u graag om uw dagelijkse omgeving beter en rustgevend te organiseren en te onderhouden.
Prijs op basis van offerte.

Gastvrouw
  € 45,00 per uur (minimaal 2 uur, incl.btw)
Karin van den Berg, LNV vastgoedstylist en eigenaar van KOBALT, kan bij een bezichtiging of op een Open Huizen Dag bezoekers voor u rondleiden en informeren.

Reiskosten
Reiskosten zijn inbegrepen voor projecten binnen een straal van 15 km rond Koudekerk aan den Rijn (Z-H) of Zierikzee (Z). Daarbuiten geldt een tarief van € 0,30 per kilometer. Eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen.

Betalingcondities voor Consult basis, Quick scan, Puntjes op de i en Gastvrouw
Voor deze activiteiten geldt dat de betaling voorafgaand aan het consult dient te geschieden. Dit kan contant op de afspraakdatum of door het voor die tijd overmaken van het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer van KOBALT. Voor de overige projecten en activiteiten worden de betalingscondities opgenomen in de offertes.

Wilt u weten welke dienst het beste past bij uw situatie?
Bel of mail met Karin van den Berg/KOBALT vastgoedstyling en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

info@kobalt-styling.nl

+31 (0)6 23 29 50 59

KvK 28104208

Aanmelden voor nieuwsbrief
© KOBALT Alle rechten voorbehouden