Door woningfoto's op internet of door de foto's in de etalage van een makelaar, maakt een potentiële koper voor het eerst kennis met een woning. En van die kennismaking hangt heel veel af. Foto's van een te koop staand huis op internet, in het bijzonder de hoofd- of openingsfoto, zijn cruciaal en bepalen of iemand verder kijkt of afhaakt. 

KOBALT vastgoedstyling biedt daarom professionele woningfotografie aan voor huiseigenaren en woningmakelaars.

Het basispakket, voor een standaard eensgezinswoning met drie slaapkamers, bestaat uit een serie van 12 tot 15 overzichtsfoto's. De serie wordt digitaal aangeleverd en is geschikt voor woningpresentatie in een brochure of op internet. 
Prijs basispakket woningfotografie € 155,00 inclusief BTW
Reiskosten zijn inbegrepen tot een maximum van 30 kilometer voor heen- en terugreis. Voor locaties daarbuiten geldt een toeslag van € 0,30 per kilometer.

Voor uitgebreidere series, series van grotere woningen en/of voor woningen met een grote tuin en/of veel buitenruimtes, voor detailopnames en/of andere fotografische presentaties, prijs op aanvraag.

Voor informatie over wat voor uw woning de best passende presentatie is kunt u contact opnemen met KOBALT vastgoedstyling.

info@kobalt-styling.nl

+31 (0)71 341 09 15
+31 (0)6 28 46 75 42

KvK 28104208

Aanmelden voor nieuwsbrief
© KOBALT Alle rechten voorbehouden