KOBALT vastgoedstyling

Opgeruimd geeft overzicht en rust ...


Sfeer, rust en ruimte zijn belangrijk in elk interieur maar bij vastgoedstyling, het optimaal verkoopklaar maken van een woning, spelen ze elk een hoofdrol!

Persoonlijke spullen zijn zoveel mogelijk opgeruimd en het huis is zorgvuldig schoongemaakt. Waar nodig zijn ruimtes anders ingericht om de pluspunten en kwaliteiten van de woning zichtbaar te maken zodat de woning zich optimaal kan onderscheiden van vergelijkbare huizen.
Een witkwast is niet altijd nodig, soms ​geven reeds aanwezige kleuren een extra dimensie en versterken ze het gevoel van rust en ruimte.
Hoe sfeervoller en ruimer een woning oogt, hoe groter de kans dat een potentiële koper zichzelf als nieuwe bewoner zal zien.

KOBALT vastgoedstyling biedt diverse diensten aan om uw woning gereed te maken voor een vlot verkooptraject. Voor een optimale presentatie in een verkoopbrochure en op internet kan KOBALT vastgoedstyling ook de woningfotografie voor u verzorgen.*

Nieuwsgierig naar wat KOBALT vastgoedstyling voor uw woning kan doen?
Neem vrijblijvend contact op met LNV gecertificeerd vastgoedstylist Karin van den Berg/KOBALT vastgoedstyling en informeer naar de mogelijkheden.

* Foto's op deze pagina: Ronald Meekel, Voorburg

info@kobalt-styling.nl

+31 (0)6 28 46 75 42

KvK 28104208

Aanmelden voor nieuwsbrief
© KOBALT Alle rechten voorbehouden